دستگاه اتوکلاو آزمایشگاهی چیست؟

اتوکلاو آزمایشگاهی چه کاربرد هایی دارد؟

دستگاه اتوکلاو آزمایشگاهی چیست؟

اتوکلاو آزمایشگاهی چه کاربرد هایی دارد؟

بهترین سایت معرفی انواع دستگاه های اتوکلاو

اتوکلاو که گاهی اوقات استریلیزاسیون با بخار نامیده می شود، استفاده از بخار تحت فشار برای از بین بردن عوامل عفونی و دناتوره کردن پروتئین ها است. این نوع "گرمای مرطوب" قابل اطمینان ترین روش برای استریل کردن تجهیزات آزمایشگاهی و ضدعفونی کردن زباله های خطرناک زیستی در نظر گرفته می شود.

سایر روش های ضد عفونی - حرارت خشک، اشعه ماوراء بنفش یا یونیزان، و ضدعفونی مایع، گاز یا بخار - جایگزین مناسبی برای اتوکلاو یا سوزاندن قبل از دفع مواد خطرناک زیستی نیستند. اتوکلاوها آلودگی های شیمیایی را از بین نمی برند.

رویه های عملیاتی

در صورت استفاده صحیح، اتوکلاوها ایمن و بسیار موثر هستند. اتوکلاوها از بخار اشباع شده تحت فشار تقریباً 15 پوند بر اینچ مربع برای دستیابی به دمای محفظه حداقل 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برای مدت زمان تعیین شده (معمولاً 30 تا 60 دقیقه) استفاده می کنند.

علاوه بر دما و زمان مناسب، جلوگیری از گیر افتادن هوا برای دستیابی به عقیمی بسیار مهم است. موادی که قرار است استریل شوند باید با بخار و گرما در تماس باشند.

نشانگر شیمیایی (به عنوان مثال، نوار اتوکلاو) باید با هر بار قرار داده شده در اتوکلاو استفاده شود. با این حال، استفاده از نوار اتوکلاو به تنهایی نظارت بر کارایی کافی نیست. نظارت بر عقیمی اتوکلاو باید حداقل ماهانه با استفاده از شاخص‌های بیولوژیکی مناسب نوارهای اسپور در مکان‌هایی در سرتاسر اتوکلاو انجام شود.

هاگ ها که می توانند به مدت 5 دقیقه در دمای 250 درجه فارنهایت زنده بمانند اما در 13 دقیقه در دمای 250 درجه فارنهایت از بین می روند، نسبت به سایرین در برابر گرما مقاوم تر هستند و در نتیجه هنگام تأیید روش های ضد آلودگی، حاشیه ایمنی کافی را ایجاد می کنند. هر نوع ظرف مورد استفاده باید تست اسپور شود زیرا کارایی با بار، حجم مایع و غیره متفاوت است.

autoclave lab

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد